Skip to content

Anne Geddes poppen

Bent u op zoek naar Anne Geddes poppen om uw poppencollectie uit te breiden? In onze webshop treft u een veelzijdig assortiment aan van nieuwe en tweedehands poppen. Deze unieke en handgemaakte items zijn een aanwinst voor iedere poppenliefhebber en bezorgen u daarom ongekend veel plezier. Neem een kijkje bij de collectie poppen en doe uw aankoop op onze site.

Wie is Anne Geddes?

Anne Geddes is een fotografe uit Nieuw-Zeeland en vooral bekend vanwege haar schitterende babyfoto’s. Inmiddels wordt het werk van de fotografe in meer dan 77 landen verkocht. Naast wenskaarten, kalenders en andere gadgets zijn er poppen verkrijgbaar. De poppen van deze Nieuw-Zeelandse vrouw zijn wereldberoemd en in veel huiskamers te vinden. Daarnaast vinden kinderen het fantastisch om met de poppen te spelen.

Levensechte en handgemaakte poppen

Poppen van Anne Geddes zien er levensecht uit en zijn bovendien handgemaakt. Aan ieder detail is nauwkeurig aandacht besteed. Op die manier bent u verzekerd van mooie items die bijdragen aan meer plezier in huis. Ze zijn leuk voor uzelf, maar ook leuk om weg te geven aan kinderen die gek zijn op poppen. Bovendien is het een perfect kraamcadeau voor moeders die recent bevallen zijn van een kleine hummel.

Waarom u een bestelling plaatst in onze webshop

Er is altijd een goede reden om een Anne Geddes pop te kopen in onze webwinkel. Het assortiment in de webshop wisselt wekelijks en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe of tweedehands poppen. Een order die u plaatst wordt binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd. Heeft u een vraag over een Anne Geddes pop of een bestelling die u heeft gedaan in onze webshop? Neem contact op met onze klantenservice en ontvang antwoord op al uw vragen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
×

Beste Anne Geddes fan!

Wilt u contact? Klik op de onderstaande button voor whatsapp contact of stuur een email naar info@annegeddes.nl

× Stel je vraag via whatsapp