Knuffels

De favoriete knuffel van jong en oud – De foto’s van de Australische fotografe Anne Geddes zijn ondertussen wereldberoemd. Door baby’s op de meest schattige manier te fotograferen werden haar foto’s een symbool voor nieuw leven. Ze koos daarvoor vaak voor lieflijke pakjes voor de pasgeborenen, zoals lieveheersbeestjes, beren of konijnen.

Met een knuffel van Anne Geddes haalt u een schattig geschenk in huis met een heerlijk zachte pels. De knuffels werden gemaakt op basis van haar iconische foto’s, waardoor het echte collector’s items zijn. Bij annegeddes.nl vindt u alvast een ruim assortiment aan originele knuffels. Ontdek de vele nieuwe en tweedehandse knuffels als fijn cadeau – voor uzelf of een ander.

Kwaliteit van de hoogste plank

De knuffels van Anne Geddes worden steeds vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Dat geldt zowel voor de pels als voor de vormgeving van het gezichtje. Zo ziet u dat de pels tot in de kleinste details werd afgewerkt. Wilt u een pluizig konijnpakje, dikke berenpels of zachte kattenknuffel? Het zijn maar enkele van de mogelijkheden voor Anne Geddes knuffels. De knuffels worden opgevuld met speciale bonen voor een levensecht effect. Het aangezicht en de handen worden vervaardigd uit plastiek, waarbij alle gelaatstrekken nauwkeurig worden aangebracht. Het resultaat is een knuffel die niet alleen heerlijk zacht is, maar er ook prachtig uitziet.

Doe een heerlijk zachte knuffel cadeau

Door te kiezen voor een Anne Geddes knuffel gaat u voor een bijzonder geschenk. U doet een pakje vol zachtheid cadeau met een knuffel die symbool staat voor liefde en leven. Het is dan ook het perfecte cadeau voor een vriend of familielid die een speciaal plekje heeft in uw hart. De Anne Geddes knuffels zijn bovendien ideaal als decoratie in elke woning. Plaats de knuffel in een vitrinekast of op het bed als leuke eyecatcher in uw interieur. Wilt u de knuffel gewoon liever zelf houden? Verwen uzelf met een bijzonder geschenk door te kiezen voor een lieflijke knuffel.

Ontdek steeds weer nieuwe knuffels

Bij annegeddes.nl verandert het assortiment elke week, zodat u steeds weer een leuk exemplaar tegenkomt. Neem regelmatig een kijkje op de website om uw favoriete knuffel te vinden. Doordat de knuffels vervaardigd worden in verschillende formaten en afwerkingen is er altijd weer wat te ontdekken. Ga voor een klassiek exemplaar, zoals een beer, kat of konijn. Er zijn echter ook originele modellen te verkrijgen, zoals een bijtje, egel of vlinder. Houdt u meer van bloemen? Ga dan voor een knuffel in de vorm van een zonnebloem. Welk exemplaar u ook verkiest, bij annegeddes.nl zijn er elke week weer nieuwe modellen beschikbaar.

Nieuw of tweedehands? Aan u de keuze!

Een Anne Geddes knuffel is er voor ieders smaak en budget. Zo zijn er niet alleen nieuwe exemplaren voorhanden, maar vindt u ook tweedehands knuffels. Doordat de knuffels van de beste materialen vervaardigd worden, zijn ook de gebruikte knuffels nog steeds erg kwaliteitsvol. U bent dan ook steeds verzekerd van een heerlijk zachte knuffel. Bovendien vindt u met de tweedehands exemplaren mogelijk unieke modellen om uw verzameling te vervolledigen. Ga daarom voor een splinternieuw model of geef een tweedehands knuffel nieuw leven.

Vlotte bestelling, snelle levering

Hebt u de perfecte knuffel gevonden? Dan hoeft u niet lang te wachten op uw aankoop! Bij annegeddes.nl ontvangt u uw bestelling binnen twee werkdagen. Plaats uw bestelling dus eenvoudig online, en uw nieuwe knuffel wordt zo snel mogelijk naar u toegestuurd.