Skip to content

Fotoalbums

Op zoek naar een Anne Geddes fotoalbum?

Onze shop is gespecialiseerd in de fraaie artikelen van Anne Geddes, als u deze zoekt bent u dus aan het goede adres. De bekende Australische fotografe Anne Geddes staat al jaren bekend om haar sprookjesachtige taferelen op het gebied van baby-fotografie. Een van de belangrijkste productgroepen van Anne Geddes artikelen betreft het assortiment fotoalbums. Bij ons treft u een regelmatig wisselend aanbod, dat naast nieuwe producten ook bestaat uit gebruikte artikelen. Wekelijks voegen wij producten toe aan de shop.

Een herkenbaar product

Anne Geddes fotoalbums hebben een zeer kenmerkende stijl. De foto’s van Anne Geddes nemen de kijker mee in een dromerige sprookjeswereld van pasgeboren baby’s met schitterende accessoires en kostuums. Baby’s die er ontspannen uitzien: ze slapen of lachen, terwijl ze verkleed zijn als bijvoorbeeld een bij of een peulvrucht. Al sinds de jaren ’80 hanteert Anne Geddes deze aanpak, die zowel klassiek is als grappig. Deze foto’s vormen de basis voor de lijn fotoalbums. De stijl is veel geïmiteerd, maar er gaat niets boven de composities van deze karaktervolle fotografe en zakenvrouw zelf.

Leg een collectie aan

Anne Geddes fotoalbums zijn een fraaie manier om de herinneringen van uw eigen gezin bij te houden. Hoeveel albums er nodig zijn om de jeugd van uw kinderen in beeld te brengen bepaalt u zelf. Het aanbod is gevarieerd, maar natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere exemplaren van hetzelfde artikel aan te schaffen.
Het is daarnaast een heel leuk cadeau, bijvoorbeeld om mee te nemen op kraamvisite of een verjaardag van een geliefd familielid.

Bestel vandaag nog…

De kunst van Anne Geddes wordt vaak toegepast op cadeau-artikelen en persoonlijke voorwerpen zoals fotoalbums. Gezien het thema van haar werk is een zeer toepasselijke keuze, de albums zijn dan ook zeer populair. Bij ons treft u voldoende voorraad aan en wekelijks nieuwe producten. De (originele) Anne Geddes artikelen die u bij ons bestelt worden snel bezorgd: binnen twee werkdagen kunt u ze in huis verwachten. Maak dus snel uw keuze en bestel het mooiste Anne Geddes fotoalbum uit onze collectie!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
×

Beste Anne Geddes fan!

Wilt u contact? Klik op de onderstaande button voor whatsapp contact of stuur een email naar info@annegeddes.nl

× Stel je vraag via whatsapp